147406005
€ 2.950.000 k.k.
  • Plattebaan 2
  • 4721 PB
  • Schijf
Ga terug naar overzicht

Highlights

Een prachtige hippische accommodatie, op een droomlocatie!

Gebouwd in 2019 voldoet deze accommodatie aan alle eisen van de huidige tijd, de woonboerderij straalt volop sfeer en warmte uit en daarnaast is er een prachtig zicht over een grote waterpartij en de bijbehorende weilanden. Dit object is uitermate geschikt als trainings- en handelsstal, maar ook voor de fokkerij!

Het gehele complex bestaat uit een vrijstaande woonboerderij met een royale tuin met een grote (zwem)vijver, een hippische accommodatie met o.a. een binnenpiste (20x60 mtr.), 14 paardenboxen, 4 loopstallen, 4 hengstenstallen, een quarantainestal, een smidse, een ontvangstruimte/studio, diverse werk- en opslagruimtes, wasplaatsen en een zadelkamer. Op terrein rondom de accommodatie zijn een buitenpiste (20x40 mtr.), een overdekte longeercirkel en diverse paddocks gesitueerd. De bijbehorende weilanden, ca. 3 ha, zijn geheel omheind en uitgerust met diverse schuilstallen.

Het object wordt aangeboden met een perceeloppervlakte van ca. 6,2 hectare. Uitbreiding tot een totale oppervlakte van ca. 13 hectare is mogelijk.

Woonhuis:
De woonboerderij biedt volop leefruimte en is op de begane grond ingericht met een hal, werkkamer, woonkamer, eetkamer, een slaapkamer met badkamer-en-suite en een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn 2 royale slaapkamers met elk een eigen badkamer aanwezig. Een vaste trap biedt toegang tot een knusse kamer op de 2e verdieping, welke bijvoorbeeld geschikt is als extra slaapkamer, werk- of speelkamer.

Tuin en erf:
De weelderig aangelegde tuin is rondom de woning gelegen en is aan de voorzijde ingericht met volop volwassen beplanting, zoals grote bomen, rododendrons en andere stuiken. Aan de achterzijde van de woning is een royaal gazon gesitueerd, maar ook de prachtige waterpartij met een zwemsteiger en zelfs een eilandje. Rondom de tuin en de vijver is een wandelpad aangelegd, wat tevens te paard toegankelijk is. Vanaf de terrassen bij de woning en de hippische accommodatie kunt u dan ook heerlijk genieten van een prachtig uitzicht!

De oprit is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort, welke is uitgerust met een camerasysteem en een intercominstallatie. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Hippische accommodatie:
De complete hippische accommodatie is in 2019 in gebruik genomen. Bij de bouw is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige en duurzame materialen. De accommodatie is tevens bereikbaar via een eigen oprit aan de Nederheide. Deze oprit is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort, welke is uitgerust met een camerasysteem en een intercominstallatie. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor vrachtwagens, trailers en auto's. De volledig geïsoleerde accommodatie bestaat uit een stalgedeelte met 14 paardenboxen, 2 loopstallen en 4 hengstenboxen, een binnenpiste (20x60 mtr.), diverse werk- en opslagruimtes, wasplaatsen en een solarium en een zadelkamer.

Overige faciliteiten:
Op het terrein rondom de hippische accommodatie en de woonboerderij wordt het complex compleet gemaakt met de volgende faciliteiten: een buitenpiste, overdekte longeercirkel, een afgesloten mestopslag, paddocks en weilanden.

Bijzonderheden:
* Het geheel is aangesloten op gas, water en elektra en glasvezel.
* Er zijn diverse septictanks aanwezig.
* Het woonhuis is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing in houten kozijnen.
* De hippische accommodatie is volledig geïsoleerd.
* In het woonhuis zijn de woonkamer, gastenkamer en de badkamers uitgerust met
vloerverwarming (deels gas en deels elektrisch).
* Op het perceel is een professionele agrarische beregeningsinstallatie aanwezig.
De bijbehorende pomp (30 m³ per uur) is vernieuwd in 2020.
* Op het object rust een agrarische bestemming.
* Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 25 volwassen paarden.
* Voor het aanvragen van de bouwvergunning van de hippische accommodatie is er ter
plaatse een bodemonderzoek uitgevoerd.
* Bij verkoop wordt de BTW-verleggingsregeling toegepast.
* Gesitueerd op een unieke locatie met volop rust en ruimte en een prachtig vrij uitzicht over de natuurvijver en weilanden.
* Goede bereikbaarheid vanwege ligging nabij diverse snelwegen, zoals A58, A16 en A17.
* Aan de rand van een groot bosgebied, de Rucphense Heide, met vele ruiterpaden en
direct aan de nieuwe ruiterroute Roosendaal-Rucphen (50 km.) gelegen.

Lees alles

Bouwjaar 2019
Wonen 314 m2
Kamers 7
Perceel 62092 m2
147406005

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.950.000 k.k.
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis
Soort bouw
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2019

Oppervlakte en inhoud

Wonen
314m2
Perceel
62092m2
Inhoud
1253m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
2
This site is registered on wpml.org as a development site.