149618579

Molendijk 19, Standdaarbuiten

€ 1.300.000 k.k.
  • Molendijk 19
  • 4758 SE
  • Standdaarbuiten
Ga terug naar overzicht

Highlights

Een prachtige plek waar rust en ruimte de boventoon voeren en waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor de semi-professionele paarden-/dierenliefhebber!

Het geheel is gesitueerd op een fraaie locatie onder aan de dijk bij de rivier de Mark en het is genieten van een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Een ideale plek voor de semi-professionele paarden-/dierenliefhebber of voor het vestigen van een kleinschalig bedrijf aan huis.

De goed onderhouden vrijstaande woning biedt volop leefruimte. De naastgelegen schuur bevat volop karakteristieke elementen, waaronder gewelfde houten spanten en zicht tot in de nok van het dak. De schuur biedt ruimte aan 6 paardenboxen en volop werk- opslagruimte. De praktische veldschuur is ingericht met 3 loopstallen, opslag- en stallingsruimte. Het perceel van ca. 2,1 hectare is verder ingericht met een buitenpiste (ca. 20x60 mtr.), een longeerpiste (ca. 15x28 mtr) en voldoende weiland.

Standdaarbuiten is een dorp in de provincie Noord-Brabant, in de regio West-Brabant gelegen in gemeente Moerdijk. De locatie is goed bereikbaar vanwege de ligging temidden van diverse snelwegen, zoals A17, A58 en A16. De steden Breda, Rotterdam en Antwerpen zijn met een half uur rijden bereikbaar.

WOONHUIS
De vrijstaande woning is op de begane grond ingericht met onder andere een royale woonkamer, een leefkeuken, een kantoorruimte en een ruime bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Ook de 2e verdieping biedt volop leefruimte met een 4e slaapkamer en een praktische zolderruimte.

TUIN & ERF
De goed onderhouden tuin is grotendeels rondom de woning gelegen en ingericht met een groot gazon, wat wordt omringd door volop volwassen bomen, struiken en planten in borders. Er zijn diverse terrassen aanwezig in de tuin, waarvan één ter plaatse van de achtergevel van de woning met een sfeervolle pergola en een schaduwdoek. Het erf is geheel verhard met klinkers, omheind en afgesloten met een elektrisch bedienbare, brede poort.

SCHUUR
De vrijstaande schuur (ca. 35x20 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk met prachtige, gewelfde houten spanten. Het dak is met pannen gedekt en er is zicht tot in de nok van het dak, wat aan de binnenzijde is afgewerkt met riet. Dit zorgt voor een optimaal gevoel van ruimte. De schuur is ingericht met 6 luxe paardenboxen, een wasplaats, zadelkamer, hooizolder, diverse opslagruimtes, een werkplaats en stallingsruimte voor vrachtwagen en/of trailer.

VELDSCHUUR
De vrijstaande veldschuur is in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd en ingericht met 3 loopstallen (ca. 6x6 mtr, welke zijn te verdelen in meerdere paardenboxen), een afgesloten opslagruimte, stallingsruimte voor de trailer en opslagruimte voor hooi en stro.

OVERIG
De buitenpiste van ca. 20x60 mtr. is voorzien van een gedraineerde professionele bodem, beregening en een houten omheining. In het naastgelegen, oude bakhuisje is de beregeningspomp met - installatie gesitueerd.

De voormalige buitenpiste (ca. 17x30 mtr.) is thans in gebruik als longeerpiste. Deze piste is eveneens gedraineerd en voorzien van een zandbodem.

De bijbehorende weilanden hebben een oppervlakte van ruim één hectare en zijn geheel omheind met hardhouten palen en veiligheidskoord met springveren van Gallagher.

BIJZONDERHEDEN
Het woonhuis is uitgerust dakisolatie. De kantoorruimte is tevens voorzien van muurisolatie.
De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
De begane grond van de woning is uitgerust met vloerverwarming (deels elektrisch en deels via de c.v.-ketel), met uitzondering van de hal.
De gehele woning is voorzien van een alarminstallatie en rookmelders.
Het object is niet aangesloten op riolering, maar op een grote septictank.
Het object is niet aangesloten op glasvezel, deze is echter wel in de straat aanwezig.
Bij aankoop van het object door de huidige eigenaren is de bodem volledig gesaneerd.
Op het object rust een agrarische bestemming, waarbij het vestigen van een bedrijf in fruitteelt of boomteelt is toegestaan.
Door de huidige eigenaar is een principeverzoek ingediend bij de gemeente Moerdijk om de mogelijkheid tot het wijzigen van de bestemming naar "Wonen", met behoud van de bijgebouwen, te onderzoeken.

Lees alles

Bouwjaar 1961
Wonen 193 m2
Kamers 8
Perceel 21842 m2
149618579

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000 k.k.
Aangeboden sinds
21 november 2023
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij
Soort bouw
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1961

Oppervlakte en inhoud

Wonen
193m2
Perceel
21842m2
Inhoud
670m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
onbekend
This site is registered on wpml.org as a development site.