172064715

Kleefsedijk 22, Sevenum

Prijs op aanvraag
  • Kleefsedijk 22
  • 5975 NV
  • Sevenum
Ga terug naar overzicht

Highlights

Een prachtige, hippische accommodatie voor de professional, op een steenworp afstand van Equestrian Centre de Peelbergen en nabij bekende sport- en handelsstallen!

Deze grotendeels nieuw gebouwde en gerenoveerde hippische accommodatie is in het hippisch hart van Nederland, op een steenworp afstand van Equestrian Centre De Peelbergen, gelegen. De accommodatie bestaat uit een vrijstaande woonboerderij met een luxe rijhal met binnenpiste (ca. 60x30 mtr), kantoor, ontvangstruimte en 2 appartementen, diverse bijgebouwen met in totaal 58 paardenboxen, een veldschuur, een royale buitenpiste (te verdelen in meerdere pistes), 2 stapmolens, 3 longeercirkels, paddocks en weiland. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ruim 5 hectare en is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij diverse uitvalswegen, zoals de snelweg A67 Eindhoven-Venlo.

Woonhuis:
De vrijstaande woonboerderij bestaat uit een woongedeelte en aanpandig stalgedeelte. Het woongedeelte is op de begane grond ingericht met een leefkeuken, een woonkamer, een multifunctionele ruimte, 3 slaapkamers, een opkamer, badkamer, bijkeuken en toiletruimte. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een toiletruimte gesitueerd. De woonboerderij is thans in gebruik als verblijfsruimte voor grooms. Het stalgedeelte is verdeeld in 2 gangen met in totaal 15 paardenboxen. Daarnaast zijn er een wasplaats en een kantine aanwezig.

Rijhal met ontvangstruimte en appartementen:
De vrijstaande rijhal is gebouwd in ca. 2014 en aan de voorzijde zijn een sfeervolle ontvangstruimte, toiletgroep en een ruim kantoor gesitueerd op de begane grond, alsmede 2 appartementen op de 1e verdieping. De ontvangstruimte is afgewerkt met een houten vloer en deels een plavuizen vloer (incl. vloerverwarming) en een complete keukeninrichting. De appartementen zijn geheel gemeubileerd en beschikken over een eigen terras.

De binnenpiste (ca. 60x30 mtr.) is geheel geisoleerd en voorzien van een Agterberg bodem, omringd met een bakrand van bamboe. Een lichtstraat in de nok en getinte raampartijen in de gevels zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

Paardenstallen:
Op het perceel zijn 2 vrijstaande bijgebouwen aanwezig, welke zijn ingericht met in totaal 43 paardenboxen.

De eerste stal bestaat uit 3 delen en het eerste deel is uitgerust met 10 paardenboxen (ca. 4x4 mtr.), 3 wasplaatsen, een solarium en een zadelkamer. Alle boxen beschikken over een contact- en een buitenluik. Het tweede deel is ingericht met 5 paardenboxen (ca. 4x4 mtr.), een wasplaats en een zadelkamer. Het laatste deel van het bijgebouw is in gebruik als werkplaats.

De tweede stal bestaat uit 2 units, welke zijn ingericht met 15 en 13 paardenboxen. Ook deze boxen zijn allen voorzien van een buitenluik. Daarnaast zijn er 4 wasplaatsen aanwezig, een solarium, 3 zadelkamers, een kantine en een wasruimte. Deze stal grenst direct aan de rijhal, waardoor de binnenpiste middels een schuifdeur toegankelijk is.

Veldschuur:
De vrijstaande veldschuur met open front biedt voldoende ruimte voor het stallen van machines en/of de opslag van hooi/stro. De schuur is opgetrokken met stalen spanten, de gevels zijn gepotdekseld met stalen platen en het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt.

Overige faciliteiten:
De royale buitenpiste is in een L-vorm aangelegd, waardoor het verdelen in meerdere pistes zeker mogelijk is. De piste heeft een afmeting van ca. 45x80 mtr en ca. 35x70 mtr..
De buitenpiste is voorzien van een Agterberg bodem met een beregeningsinstallatie (in 3 delen).

Er zijn 3 longeercirkels bij de accommodatie aanwezig, waarvan er twee overdekt zijn. De longeercirkels zijn beiden voorzien van een kunststof omheining met windbreekgaas, een professionele bodem en een beregeningsinstallatie.

Daarnaast zijn er 2 stapmolens aanwezig, welke beiden overdekt zijn. De eerste stapmolen (Liberty) is geplaatst in 2018 en geschikt voor 6 paarden. De tweede stapmolen is voorzien van een rieten dak en houten omheining. Ook deze molen is geschikt voor 6 paarden.

De grote, dubbele mestvaalt aanwezig, welke vloeistofdicht is uitgevoerd. Daarnaast zijn er 2 ondergrondse afvalcontainers aanwezig.

Paddocks en weiland:
Een gedeelte van het perceel is ingericht met 8 paddocks, welke allen zijn voorzien van een grasbodem. De paddocks zijn omheind met hout.

Daarnaast is er op het erf nog een paddock gerealiseerd, welke is ingericht voor het zadelmak maken en los springen van jonge paarden. De paddock is eveneens met hout omheind en uitgerust met een zandbodem en beregening.

Er is voldoende weidegang aanwezig voor de paarden. De weilanden zijn omheind met hout.

Erf:
Het object is toegankelijk middels de hoofdentree ter plaatse van de rijhal. Deze entree is afgesloten met een op afstand bedienbare, elektrische poort van sierhekwerk. Daarnaast is er 2e ingang ter plaatse van de stallen, welke is afgesloten met een elektrisch bedienbare schuifpoort.

Op het erf zijn 4 parkeerplaatsen voor de vrachtwagens aanwezig, welke zijn uitgerust met een eigen elektra aansluiting.

Het erf is geheel verhard met hoogwaardige erfverharding, bestaande uit klinkers met een H-profiel en kinderkopjes. Het gehele perceel is omheind met hout en gaashekwerk.

Bijzonderheden:
- Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra, glasvezel en riolering.
- Er is een grondwaterput met eigen watervoorziening aanwezig, inclusief voorraadtanks.

- Het object leent zich uitstekend voor gehele of gedeeltelijke verhuur van het bedrijf,
vanwege de vele faciliteiten die er aanwezig zijn, inclusief verblijfsruimtes, en de
verschillende compartimenten met stallen.

- Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 64 volwassen paarden.
- Er is een vergunning Wet Natuurbescherming aanwezig voor het houden van
64 volwassen paarden.
- Het bouwvlak heeft een oppervlakte van ca. 18.000 m².
- Op het object rust de bestemming "Agrarisch met waarden".

- De locatie is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de snelweg A67 Venlo-
Eindhoven.
- Het centrum van Sevenum, met alle dagelijkse voorzieningen, is op fietsafstand
(ca. 5 km) gelegen.
- De steden Venlo (20 minuten), Weert (30 minuten) en Roermond (30 minuten) zijn
uitstekend bereikbaar.
- In het hippisch hart van Zuid Nederland: Equestrian Centre de Peelbergen in Sevenum
is op een steenworp afstand gesitueerd. Tops International Arena in Valkenswaard is op
40 minuten rijden gelegen.
- Eindhoven Airport is met 40 minuten te bereiken en Dusseldorf Airport (D) met
55 minuten.

Lees alles

Bouwjaar 1920
Wonen 150 m2
Kamers 7
Perceel 51402 m2
172064715

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij
Soort bouw
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1920

Oppervlakte en inhoud

Wonen
150m2
Perceel
51402m2
Inhoud
725m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
This site is registered on wpml.org as a development site.